فصلنامه علمی اقتصاد و مدیریت شهری- اخبار نشریه
با صدور پیامی صورت گرفت

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/3/19 | 

بسم الله الرحمن الرحیم

« وَلَاتَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سبیلِ اللّهِ أَمواتاً بَلْ أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یرزقونَ.»

« و مپندارید آن کسانی را که کشته شده اند در راه خدا مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می گیرند.»

  

 AWT IMAGEAWT IMAGE

  

حمله بزدلانه و کور چند تن از اعضای گروه تروریستی داعش به مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و مجلس شورای اسلامی موجب شهادت و زخمی شدن تنی چند از هم وطنان عزیزمان شد و موجی از غم و اندوه را در سراسر ایران مستولی کرد.این حمله نشان داد دشمن همچنان تلاش دارد تا به هر نحوی در مسیر پیشرفت و امنیت ایران اسلامی سنگ اندازی کند.

اما باید دانست که جریان تکفیر در کنار تمام حمایت های همه جانبه جریان استکبار، از غفلت و ناآگاهی ها در بین برخی افراد نیز استفاده می کند که هیچ درک درستی نسبت به معارف دین اسلام ندارند و لذا ریشه کنی جریان تکفیر در منطقه در کنار اقدامات نظامی و امنیتی نیازمند یک جهاد علمی و روشن گرانه است که خوشبختانه مراجع شیعه و اهل تسنن پرچمدار این حرکت بزرگ هستند.

در خلال حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی احسان آقاجانی، دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع) و از پژوهشگران حوزه اقتصاد شهری نیز به مقام والای شهادت نائل شد. وی در اولین همایش بین المللی اقتصاد شهری در پنل  "اقتصاد مقاومتی، بانکداری اسلامی و تامین مالی شهری" ارائه اثر کرده بود.


اینجانب به نمایندگی از  هیئت مدیره و اعضای انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، شهادت این شهید والا مقام را به جامعه علمی کشور، خانواده و بستگان تسلیت عرض کرده و از خداوند منان برای بازماندگان طلب صبر می کنم.

دکتر حسین محمدپور زرندی
رئیس انجمن علمی اقتصاد شهری ایران

نشانی مطلب در وبگاه فصلنامه علمی اقتصاد و مدیریت شهری:
http://iueam.ir/find-1.43.466.fa.html
برگشت به اصل مطلب